DIRECT CONTACT

Wordt een woning altijd gemeubileerd of gestoffeerd verhuurd?

Beide opties zijn mogelijk. Gemeubileerd huren wordt voornamelijk gedaan door huurders uit andere landen (expats). Zij willen vaak een gemeubileerde woning huren omdat zij voor een relatief korte periode (1 tot 3 jaar) in Nederland gaan werken. Een gemeubileerd huis wordt dan verhuurd inclusief alle basisbenodigdheden om er te kunnen wonen. Dat betekent dat er een stofzuiger aanwezig is en een strijkplank, maar ook een wasmachine en een volledig ingerichte keuken. Wij helpen je graag om jouw gemeubileerde woning in Amsterdam of Amstelveen te verhuren aan expats.

Aan de andere kant kun je ook een gestoffeerde woning huren. De mensen die zo’n woning huren blijven vaak een wat langere tijd in Nederland wonen. Een gestoffeerd huis houdt in dat je een keuken hebt, een afgewerkte vloer en er soms ook gordijnen en lampen zijn. Het kan zijn dat een gestoffeerde woning ook met een wasmachine wordt opgeleverd. Per woning is dit verschillend. Daarnaast zijn er woningen die helemaal kaal worden aangeboden. Deze worden meestal aan mensen van de lokale markt verhuurd. Zij zullen moeten investeren in hun huurwoning waardoor ze ook langer zullen blijven.

Heb je extra mankracht nodig bij het verhuren van jouw woning? Van huis uit zijn we ook verhuurmakelaar in Amsterdam en helpen je graag. 

Het formulier is succesvol verzonden

Meer informatie of vragen?

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl

Oeps, daar ging iets mis

Helaas is het verzenden van het formulier niet gelukt, wij zijn wel telefonisch bereikbaar

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl