DIRECT CONTACT

Een woning verkopen in Amsterdam

Zoekt u een verkoopmakelaar in Amsterdam voor de verkoop van uw woning? Bij Van Huis Uit Makelaars verkopen wij uw woning voor de hoogst haalbare prijs en voorwaarden. Of u nu een huis wilt verkopen in Amsterdam Noord of een appartement verkopen in Amsterdam west, bij Van Huis Uit Makelaars bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u ook helpen met uw huis verkopen aan expats. Wilt u meer weten? Bekijk dan de rest van deze pagina of neem direct contact met ons op.

Op zoek naar een verkoopmakelaar in Amsterdam?

Wilt u uw woning verkopen in Amsterdam? Amsterdam is een enorm populaire stad, met een overweldigend aanbod koopwoningen. Dat vraagt om kennis en kunde. Met de juiste verkoopmakelaar verkoopt u uw woning zo snel mogelijk en voor de hoogst haalbare verkoopprijs en hoogste verkoopwaarde. Van Huis Uit Makelaars begeleidt u persoonlijk tijdens dit hele verkoopproces.

Een huis verkopen in Amsterdam: zo doen we dat

De meeste mensen willen hun huis snel verkopen in Amsterdam. Dit staat daarom ook centraal als wij uw woning verkopen. Daarnaast halen onze verkoopmakelaars alle mogelijkheden uit uw woning en zorgen ervoor dat ook de juridische zaken goed geregeld zijn. Door onze jarenlange ervaring binnen de vastgoedmarkt in Amsterdam bent u verzekerd van een zorgeloos proces. Dit is hoe we te werk gaan.

Stap 1: Een eigen verkoopmakelaar

We koppelen u als verkoper aan een verkoopmakelaar die u gedurende het hele proces persoonlijk begeleidt.

Stap 2: Een persoonlijk gesprek

We bespreken uw wensen en onze werkwijze tijdens het verkoopproces. Zo hebben we het o.a. over de vraagprijs versus de verkoopprijs, de verkoopstrategie en de presentatie die het woning verkopen bespoedigd. Zo gaan we voor een zo hoog mogelijke verkoopwaarde.

Stap 3: Plan van aanpak

Op basis van het persoonlijk gesprek stellen we een plan van aanpak op, welke we bespreken. Na akkoord levert u de relevante documentatie aan, waarna het proces start.

Stap 4: Het proces van uw woning verkopen

Het verkoopproces gaat van start. Er worden professionele foto’s gemaakt, waarna uw woning op de markt komt.

Huis verkopen? Presentatie is cruciaal

De eerste indruk moet goed zijn, zeker als het gaat om de verkoop van uw huis. Als verkoopmakelaar laten wij woningzoekers verliefd worden op uw huis. Wij adviseren u over het creëren van de juiste beleving en zorgen dat het karakter van uw woning bewaard blijft. We werken samen met professionele vastgoedpartijen en hebben veel kennis op het gebied van woningfotografie en styling.

Behoefte aan persoonlijk advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u voor een kennismakingsgesprek

  Waarom Van Huis Uit Makelaars?

  Met jarenlange ervaring binnen de vastgoedmarkt in Amsterdam kunt u bij Van Huis Uit Makelaars vertrouwen op de hoogst haalbare verkoopprijs voor uw woning. Tijdens het verkoopproces wordt u persoonlijk begeleid door een vaste verkoopmakelaar waar u met al uw vragen terecht kunt. Dat geeft vertrouwen. Wij helpen u uw huis snel te verkopen in Amsterdam waarbij we u alle zorgen uit haden nemen. We kijken uit naar een fijne samenwerking!

  • Professionele en actieve marktbenadering

  • Betrouwbaar en onderbouwd verkoopadvies

  • Werkt samen met specialistische partners

  • Persoonlijk contact met één vaste makelaar

  Het formulier is succesvol verzonden

  Meer informatie of vragen?

  Vraag het Sijmon

  Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl

  Oeps daar ging iets mis

  Helaas is het verzenden van het formulier niet gelukt, wij zijn wel telefonisch bereikbaar

  Vraag het Sijmon

  Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl