DIRECT CONTACT

Verhuurmakelaar én verkoopmakelaar in Amsterdam

Uw huis verhuren in Amsterdam?

Voor alles dat te maken heeft met het huren of verhuren bent u bij Van Huis Uit Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de gespecialiseerde verhuurmakelaar van Amsterdam. Bekijk ons actuele aanbod, of lees alles over het snel en succesvol verhuren van uw huis. Wij helpen u graag.

Over verhuren Bekijk aanbod

Uw huis verhuren in 5 stappen

Hoe werkt het

Wilt u verkopen?

Bent u op zoek naar een ervaren verkoopmakelaar? Zoek dan niet verder. Van Huis Uit Makelaars is de verkoopmakelaar in Amsterdam. Of u nu geïnteresseerd bent in de woningen die wij verkopen of u Van Huis Uit Makelaars wilt inschakelen voor de verkoop, wij zorgen er voor dat alles goed geregeld is. Het kopen of verkopen van een woning is een grote en spannende stap. Wij zorgen er daarom voor dat wij u ondersteunen bij het gehele proces.

Uw huis verkopen Bekijk aanbod

Uw huis verkopen in 6 stappen

Hoe werkt het

Kopen

Zoekt u een koopwoning in Amsterdam of Amstelveen? Dan is het verstandig om goed voorbereid de markt op te gaan met een strategie die past bij het moment en bij uw wensen en behoeften. Met uw persoonlijke aankoopmakelaar vindt u vlot het ideale huis voor de beste prijs.

Ik wil kopen

Als u wilt huren

Van Huis Uit Makelaars heeft een uitgebreid woningaanbod in Amsterdam en Amstelveen. Als u wilt huren in deze stadsregio, helpen wij u binnen zeer korte tijd aan een nieuwe huurwoning. Appartementen en huizen met gevarieerde, flexibele huurperiodes die direct instapklaar zijn. Voor zowel de huurder als de verhuurder blijven wij de gehele huurperiode het aanspreekpunt voor vragen en advies. Kijk vandaag nog of wij iets voor u in portefeuille hebben.

Ik wil huren

Ons aanbod aan huurwoningen

Op zoek naar een huurwoning in Amsterdam of Amstelveen? Bekijk ons actuele aanbod en reageer direct.

Bekijk aanbod

Ik wil verhuren aan expats

Zoekt u op korte termijn een tijdelijke huurder of iemand voor een langere periode? Het voordeel van verhuren aan expats is dat zij altijd voor bepaalde tijd een huis willen huren. Het liefst gemeubileerd en gestoffeerd en met behoud van bestaande aansluitingen. En omdat wij in nauw contact staan met de bedrijven waar deze internationale werknemers in dienst zijn, loopt u weinig risico’s. Als verhuurmakelaar hebben wij bijzondere expertise in expat-verhuur in Amsterdam en Amstelveen. Van Huis Uit Makelaars blijft de gehele huurperiode de centrale contactpersoon. Voor de expatriatess en voor u. Indien u wenst, voeren wij bovendien het administratief en technisch beheer over uw verhuurde woning. Van Huis Uit Makelaars is de gespecialiseerde verhuurmakelaar van Amsterdam.

Ja, dat wil ik

Het formulier is succesvol verzonden

Meer informatie of vragen?

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl

Oeps, daar ging iets mis

Helaas is het verzenden van het formulier niet gelukt, wij zijn wel telefonisch bereikbaar

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl