VERKOPEN

Gaat u uw huis verkopen in Amsterdam? Dan breekt er een spannende tijd voor u aan. Wij staan u graag terzijde met vakkundigheid en uit­gebreide kennis van de roerige hoofdstedelijke woningmarkt. Bij ons bent u verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke begeleiding.

Verkoop uw woning in 6 stappen

Intake

In een persoonlijk gesprek informeert een van onze makelaars u over het verkoopproces. We zetten belangrijke aspecten samen met u op een rijtje. Op welke termijn wilt u verkopen? Wanneer en hoe wilt u de woning opleveren? Verder informeren we u over de aan te leveren documenten. Vanaf dit moment ontzorgen wij u en zorgen dat alles van a tot z geregeld is. Zo zien we niets over het hoofd en onze intake is bovendien geheel vrijblijvend.

Opname

Onze makelaar komt bij u langs om de woning te bekijken en de kenmerken op te nemen. Omdat we toegang hebben tot exclusieve verkoopgegevens, zijn we in staat om u te adviseren voor de maximale verkoopprijs. Ook doen we aanbevelingen over het verkoopklaar maken van de woning. Soms kan een snelle en eenvoudige ingreep de verkoopbaarheid aanzienlijk vergroten. Tussen de opname en de aan­bieding komt een professionele fotograaf op af­spraak bij u langs om aansprekende foto’s te maken.

Aanbieding

De marktbenadering die wij hanteren is zeer uitgebreid. We bieden uw woning aan op Funda, Pararius Verkoop, onze sociale-mediakanalen en in ons eigen makelaardijnetwerk. De foto’s gaan vergezeld van informatieve en wervende teksten, zodat uw woning eruit springt. Deze actieve marktbenadering heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen.

Bezichtiging

Uit alle kandidaten willen we het maximale halen. Daarom plannen wij ook bezichtigingen in de avonduren of in het weekend. Uitsluitend in overleg met u, dat spreekt voor zich. De makelaar beschikt over alle informatie die tijdens de bezichtiging relevant is. Zo blijft geen enkele vraag van een kandidaat onbeantwoord. Wij onderhandelen namens de eigenaar over het hoogste bod.

Onderhandeling

Naar aanleiding van de bezichtigingen bepalen we de interesse en de onderhandelingsstrategie. Door onze expertise en inspanningen bereiken we altijd het hoogste bod. Zo levert uw woning de maximale prijs op, en hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhandelen.

Levering en notaris

Omdat we u zo veel mogelijk willen ontzorgen tijdens het verkooptraject, vergezellen wij u ook bij de levering en de woninginspectie. We controleren de koopakte en leveringsakte die de notaris heeft opgesteld.

Onze naam zegt het al. Wij zijn van huis uit in het makelaarsvak gegroeid. Wij nemen niet alleen de tijd voor u, we investeren ook in een zo volledig mogelijke dienstverlening. Voor, tijdens en na de huurperiode zijn wij het centrale aanspreekpunt. Onze samenwerking levert al lange tijd uitsluitend tevreden ­klanten op.

Verkoop uw woning in 6 stappen

Het formulier is succesvol verzonden

Meer informatie of vragen?

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl

Oeps, daar ging iets mis

Helaas is het verzenden van het formulier niet gelukt, wij zijn wel telefonisch bereikbaar

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl