DIRECT CONTACT

Over ons

Wij opereren in groot Amsterdam en Amstelveen. Dit doen we met één missie: een optimale match bereiken tussen verhuurder en huurder of verkoper en koper. Een rijk netwerk, kennis van de regio en een persoonlijke benadering helpen daarbij. Vertel ons uw situatie en wensen en wij begeleiden u tijdens het hele proces.

Wij zijn de gebroeders de Boer

Aangenaam, Ot en Sijmon. Opgegroeid in een makelaarsfamilie kregen we het makelaarsberoep Van Huis Uit mee. Onze vader runt nog steeds een succesvol makelaarskantoor. Na hier een tijd in dienst te zijn geweest, hebben we beiden voor verschillende vastgoedpartijen in Amsterdam gewerkt. In 2015 bundelden we onze krachten en richtten we Van Huis Uit Makelaars op. Met ruime ervaring, service en vakmanschap weten we onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Laat het makelaarswerk maar aan ons over.

Verkoop

Van Huis Uit Makelaars helpt om uw huis concurrerend in de markt te zetten. Wij gaan actief op zoek naar potentiële kopers en hierbij benutten wij ons uitgebreide netwerk in de Amsterdamse makelaardij.

Verhuur

Door onze nauwe contacten met internationale bedrijven verhuren wij woningen snel. Met een grondig antecedentenonderzoek garanderen wij altijd een betrouwbare huurder.

Huur

Dankzij een uitgebreid netwerk hebben we een divers aanbod aan huurwoningen. Huurders kunnen hier direct op reageren. We hanteren geen inschrijfkosten of wachtlijsten.

Expats

Wij verzorgen corporate housing in Amsterdam e/o voor medewerkers van internationale bedrijven die een bepaalde tijd in Nederland werken. Zo maken we de ideale match tussen expats en verhuurders.

Het formulier is succesvol verzonden

Meer informatie of vragen?

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl

Oeps, daar ging iets mis

Helaas is het verzenden van het formulier niet gelukt, wij zijn wel telefonisch bereikbaar

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl