DIRECT CONTACT

Wilt u geïnvesteerd vastgoed weer verhuren?

Bent u eigenaar of investeerder in vastgoed en bent u opzoek naar een betrouwbare partner die u assisteert bij de verhuur van uw woningen en zorgt voor minimale leegstand, marktconforme huur en betrouwbare huurders? Lees dan hier welke vastgoedbeleggers ook door Van Huis Uit Makelaars worden geholpen.

U investeert of belegt in vastgoed, wij doen het marktonderzoek

Onze missie is om de optimale match tussen verhuurder en huurder te bereiken. Van huis uit hebben we veel kennis over investeren en beleggen in vastgoed meegekregen. We regelen al jarenlang de verhuur van grote vastgoedpartijen zoals OCP, HUT Amsterdam, City upgrade en Kess Corporation NV.

U investeert in vastgoed en wil dit vervolgens weer verhuren. Doordat we gespecialiseerd zijn in projectbegeleiding en verhuur, geven we u de beste adviezen in vastgoedbeleggingen en vastgoedinvesteringen. Door marktonderzoek maken we een strategie voor de vastgoedbelegger. Met deze strategie krijgt u het hoogst haalbare rendement op uw portefeuille.

Deze bedrijven investeerden in vastgoed via Van Huis Uit Makelaars

U bent niet de enige met vragen over investeren in vastgoed. Meerdere bedrijven hadden dat ook. Bent u benieuwd met welke bedrijven we de optimale match hebben behaald? Leest u dan de cases van OCP en HUT Amsterdam.

De samenwerking met Orange Capital Partners (OCP)

Orange Capital Partners is een Europese vastgoed investerings- en vermogensbeheerder met meerdere kantoren in Europa. De organisatie is in 2014 opgericht en beheert voor verschillende internationale investeringspartijen de fondsen in het Europees vastgoed. OCP is gespecialiseerd in vastgoed investeringen met een hoge kwaliteit. Zij richten zich voornamelijk op vastgoed in grotere steden, wat voor langere periode een stabiel rendement oplevert.

Onze samenwerking met Orange Capital Partners begon in 2016. Sinds 2017 zijn we de vaste partner van OCP betreffende de verhuur van de woningportefeuilles in en rondom Amsterdam.

OCP was op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve partner die gezamenlijk met hen de verhuur van de huurwoningen kon verzorgen. Het Primaire doel was de leegstand minimaliseren, tegen een zo hoog mogelijke rendement aan kwalitatief goede huurders.

Huidige status van de samenwerking
Maandelijks verhuren we voor OCP tussen de 20 en 25 woningen. Daarbij overzien we de complete dienstverlening van begin tot eind.

Project LIV the Pulse
Naast de doorlopende opdrachten werken we ook op projectbasis samen met OCP. Zo hebben we in juli 2021, vele huurders kunnen plaatsen in hun project LIV the Pulse.

De locatie ligt direct aan het nieuwe metro- en busstation van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam Noord. In de twee woontorens, met een hoogte van resp. 46 meter en 72 meter, zijn in totaal 219 huurappartementen voorzien. De torens zijn gebouwd op een plint die hierdoor met elkaar worden verbonden. In de plint zijn kantoren, een fietsenstalling, een museum en horeca gevestigd.

Orange Capital Partners werkt sinds 2017 op een zeer plezierige wijze samen met Van Huis Uit Makelaars. Verhuren met minimale leegstand is ons streven en het doel wordt dan ook nagenoeg altijd bereikt. De communicatie is zeer goed en de administratieve afhandeling is perfect! We hopen nog langdurig met jullie te mogen werken!

Frederik Abas, Orange Capital Partners

DOMA / MARK Dutch Residential

Sinds 2021 zijn wij werkzaam voor Doma / Mark Dutch Residential en verzorgen wij de gehele verhuur van de Amsterdamse portefeuille. Doma / Mark Dutch Residential is een internationale inversteriingsmaatschappij welke actief zijn portefeuille uitbreidt binnen Nederland en waarbij de focus ligt op de grotere steden. Vanaf het moment dat Doma naar Nederland kwam zijn wij een actieve sparringpartner waarbij wij gezamenlijk de huurwaardes van de huurwoningen bepalen.

De werkzaamheden voor Doma
In een vroeg stadium verzorgen wij een een pre-check-out van de leeg te komen woning. Na de inspectie formuleren wij een verhuurplan. In dit plan wordt vermeld wat er in de woning moet gebeuren om deze weer in de markt te plaatsen voor de toekomstige verhuur daarbij gelet op het beoogde kwaliteit en het te behalen rendement.

Vervolgens verzorgen wij het gehele verhuurproces voor DOMA dit bestaat uit: professioneel fotograferen, adverteren van de woning op alle bekende platformen, het plannen en uitvoeren van bezichtigingen, screenen van de potentiële huurders, opstellen van de huurovereenkomsten en verzorgen van een gedegen check-in en check-out aan het einde van de huurperiode.

Conceptontwikkeling voor City Upgrade Group

City Upgrade Group is een Amsterdamse projectontwikkelaar met een duidelijke visie op toekomstig wonen. Deze projectontwikkelaar werkt aan nieuwe formules die gericht zijn op een nieuwe manier van lifestyle en servicegericht wonen. in 2016 zijn wij door de ontwikkelaar uitgenodigd om samen met de Architecten van Prast en Hooft een nieuw woonconcept te ontwikkelen. Vanuit het perspectief van de makelaar hebben wij gekeken naar de behoeftes van expats en Urban life style waarin huurders volledig ontzorgd willen worden. Er is door Van Huis uit Makelaars een marktanalyse uitgevoerd en van daaruit is het nieuwe woonconcept ontwikkelend.

Dit woonconcept was een unieke en nieuwe formule wat nog niet eerder in Nederland is gelanceerd. Er is bij de ontwikkeling van het nieuwe woonconcept ook een nieuwe brand gelanceerd, www.Hut-Amsterdam.nl Vanuit het merkt is nagedacht over inrichting van woningen en de mogelijkheid om als 2 bachelors samen een appartement te delen met ieder eigen voorzieningen.

Er werden appartementen ontwikkelend met Hotelservice waarbij de huurders gebruik kunnen maken van allerlei voorzieningen die het woongenot moeten bevorderen. Iedere huurder heeft de toegang tot de HUT-applicatie waarin deze met de beheerder kan communiceren. Extra services als cleaning, laundry of een meeting ruimte boeken is hierin mogelijk.

De huurders kunnen via de app gebruik maken van de Hut-Gym om zo fit te blijven en op iedere moment van de dag gebruik te maken van de GYM. Doordat wij gezamenlijk dit nieuwe woonconcept hebben ontwikkeld hebben wij op een moeilijke locatie in de Amsterdam het hoogst mogelijke rendement kunnen genereren op het gehele project.

Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op

Heeft u een vraag of wilt u advies? Wij helpen u graag verder. Met antwoorden en informatie over alles wat er komt kijken bij aankoop, verkoop, huur en verhuur, of expats, in Amsterdam en Amstelveen. Een persoonlijke benadering vinden we belangrijk. Maatwerk zit in onze genen. Bel ons of stuur een bericht. We reageren snel en nemen vervolgens graag de tijd voor u.

Contact ons

  Het formulier is succesvol verzonden

  Meer informatie of vragen?

  Vraag het Sijmon

  Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl

  Oeps, daar ging iets mis

  Helaas is het verzenden van het formulier niet gelukt, wij zijn wel telefonisch bereikbaar

  Vraag het Sijmon

  Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl