VERHUREN

Wilt u uw woning verhuren aan een betrouwbare huurder, voor de hoogst haalbare huurprijs en zonder dat u er veel omkijken naar heeft? Wij hebben jarenlange ervaring als verhuurmakelaar in de regio Amsterdam en Amstelveen en in het bijzonder met de verhuur aan expats. Via ons verhuurt u uw huis of appartement binnen korte tijd. Zo blijft leegstand tot een minimum beperkt.

Verhuur
uw woning in 5 stappen

Intake

In een persoonlijk gesprek zetten we de belang­rijke zaken met u op een rijtje. Wat is de reden van verhuur? Geeft u de voorkeur aan gestoffeerd of gemeubileerd? En welk type huurder verwelkomt u het liefst in uw woning? Een van de opties is bijvoorbeeld verhuren aan expats. Tijdens dit intake­gesprek geven we u ook informatie over ­wet- en regelgeving.

Opname

Een van onze makelaars komt bij u langs om de woning te bekijken en de kenmerken op te nemen. Hij adviseert u ook over het fotografieklaar maken van het interieur, zodat onze professionele foto­graaf aantrekkelijke opnames kan maken. Deze gebruiken we bij het proactief benaderen van de huurmarkt. Wij adviseren u over de marktwaarde van de huurwoning en over een adviesprijs.

Aanbieding

Onze marktbenadering is zeer uitgebreid. We bieden uw woning aan op Funda, Pararius en een aantal kleinere, specifieke huurplatformen. Ook brengen we de woning onder de aandacht van internationale bedrijven. Maar ook op social media en in ons eigen makelaardijnetwerk. De foto’s gaan vergezeld van informatieve en wervende teksten, zodat uw woning eruit springt. Deze actieve markt­benadering heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen.

Potentiële huurders

Uit de vele huurders die zich bij ons aanmelden, selecteren wij de geschikte kandidaten (zie Intake). Voor de gescreende aanmeldingen organiseren we een bezichtiging. De kandidaten die serieus geïnteresseerd zijn, geven wij de gelegenheid om een bieding te doen. Van Huis Uit Makelaars voert de onderhandelingen en streeft daarbij vanzelfsprekend de meest gunstige voorwaarden na. We starten ook een grondig antecedentenonderzoek, waarbij we onder meer de werkgever benaderen en een credit-check uitvoeren.

Akkoord en oplevering

De kandidaat die het beste matcht met de vooraf opgestelde criteria dragen we aan u voor. Na uw instemming stellen we het huurcontract op. De sleuteloverdracht volgt pas nadat alle documenten ondertekend zijn, de borgsom en de eerste maand­­huur betaald zijn. Bij de oplevering aan de huurder maken we een fotoreportage en noteren we de staat van de woning in een gedetailleerd rapport. Dit doen we om eventuele schade vlot op de ­huurder te kunnen verhalen.

Onze naam zegt het al. Wij zijn van huis uit in het makelaarsvak gegroeid. Wij nemen niet alleen de tijd voor u, we investeren ook in een zo volledig mogelijke dienstverlening. Voor, tijdens en na de huurperiode zijn wij het centrale aanspreekpunt. Onze samenwerking levert al lange tijd uitsluitend tevreden ­klanten op.

Daarom 
 Van Huis Uit Makelaars!

Het formulier is succesvol verzonden

Meer informatie of vragen?

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl

Oeps daar ging iets mis

Helaas is het verzenden van het formulier niet gelukt, wij zijn wel telefonisch bereikbaar

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl