DIRECT CONTACT

Woning huren in Amsterdam of Amstelveen?

Amsterdam en omgeving zijn in trek, en hoe. De hoofdstad van Nederland is een bruisende plek om te wonen en ook omliggende steden als Amstelveen zijn enorm populair. Wilt u ook een woning huren in Amsterdam of bent u op zoek naar een mooi huis Amstelveen? Bij Van Huis Uit Makelaars gaan we die uitdaging graag voor u aan. Met een breed aanbod huurwoningen in verschillende stadsdelen en in diverse prijsklassen zit ook uw droomhuis hiertussen. Ga voor een appartement in het hippe Oud-West of betrek een karakteristiek jaren 30-pand in Amsterdam Zuid. Neem een kijkje in ons aanbod en plan een vrijblijvende bezichtiging in. Uw ideale woning is al bijna binnen handbereik!

Een woning huren in 5 stappen

Huren bij Van Huis Uit Makelaars betekent huren zonder zorgen. Zo kan iedereen reageren op ons aanbod en werken we niet met een wachtlijst. Dit is onze werkwijze.

Stap 1: Een huurwoning zoeken

Bekijk het online aanbod huurwoningen in Amsterdam en Amstelveen en reageer direct op de huurwoning die voldoet aan uw woonwensen.

Stap 2: Een huurwoning bezichtigen

Bezichtig uw potentiële droomwoning vrijblijvend. We adviseren u hier graag bij.

Stap 3: De goedkeuring

Om de verhuurder te laten weten dat u een betrouwbare huurder bent, zijn een aantal documenten nodig. Welke dit zijn, verschilt per situatie.

Stap 4: Huurcontract tekenen

Wij zien erop toe dat de huurprijs marktconform is en dat het huurcontract 100% aan de wet en regelgeving voldoet.

Stap 5: De oplevering

We letten scherp op de naleving van gemaakte afspraken over de oplevering van de woning. Zo heeft u geen zorgen achteraf. Ook na de oplevering kunt u bij ons terecht voor vragen en verzoeken met betrekking tot de woning.

Bekijk ons aanbod huurwoningen

Wilt u een woning huren in Amsterdam of Amstelveen? Bekijk dan ons actuele aanbod van huurwoningen in de regio. De huizen en appartementen in ons aanbod zijn eventueel te huur voor flexibele periodes. U kunt de woningen altijd vrijblijvend bezichtigen. Wij gaan graag met u mee om u goed te adviseren over de huurwoning. Op verzoek kan dit ook ’s avonds en in het weekend.

Vind uw nieuwe huurwoning

Waarom Van Huis Uit Makelaars?

Wanneer u kiest voor Van Huis Uit Makelaars, gaat u voor de makkelijke weg. U vertelt ons uw woonwensen, wij vinden een matchende woning. Door ons jarenlange werk als allround makelaars kunnen we in bijna elke situatie advies geven op basis van ervaring. Wij zijn zeer ervaren met het vinden van een passende woonoplossing, wat uw wensen ook zijn.

  • Snel een woning, afgestemd op uw persoonlijke wensen

  • Betrouwbaar huren conform de regels

  • Binnen korte tijd een huurwoning

  • Ook huur voor flexibele periodes

Het formulier is succesvol verzonden

Meer informatie of vragen?

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl

Oeps, daar ging iets mis

Helaas is het verzenden van het formulier niet gelukt, wij zijn wel telefonisch bereikbaar

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl