DIRECT CONTACT

Aankoopmakelaar in Amsterdam of Amstelveen

Waarom een aankoopmakelaar in Amsterdam of Amstelveen?

Het woningaanbod in de regio Amsterdam kan overweldigend zijn. Bovendien is een huis kopen geen alledaagse bezigheid. Daarom is het verstandig om u te laten adviseren door een aankoopmakelaar in Amsterdam of Amstelveen. Een vastgoedprofessional met kennis van de huizenmarkt die u het gehele proces terzijde staat. Van bezichtigingen tot en met de afspraak bij de notaris.

Laat je assisteren door onze aankoopmakelaar

We starten met een persoonlijk gesprek. Daarin brengen we uw woonwensen, favoriete buurten en andere bijzonderheden in kaart. Daarnaast informeren we u over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Gezamenlijk bepalen we een strategie om goed voorbereid de markt op te gaan. We helpen u om de ideale woning te vinden voor de beste prijs.

Rationele begeleiding van de aankoopmakelaar in Amsterdam

Het is helemaal niet gek dat u tijdens de oriëntatie verliefd wordt op een mooie woning. De druk vanuit de markt om snel te beslissen, kan op zo’n moment hoog oplopen. Van Huis Uit Makelaars kijkt verder. De aankoopmakelaar in Amsterdam of Amstelveen begeleidt u op een rationele manier. Daarbij kijken we kritisch naar de details en zetten we de voors en tegens van een huis helder onder elkaar.

Een nieuwe woning, spannend!

De zoektocht naar een ideale woning is spannend en tegelijk intensief. Waar moet u allemaal op letten? De aankoopmakelaar in Amsterdam of Amstelveen gaat altijd met u mee naar bezichtigingen, ook ’s avonds en in het weekend. U staat er nooit alleen voor. Ook controleren we de stukken, bijvoorbeeld van het kadaster, de vereniging van eigenaren en de contracten. Tot slot gaan we met u mee naar de notaris voor het ondertekenen van de koopakte.

Neem contact op

Actieve marktbenadering door de verkoopmakelaar in Amsterdam

Door ons jarenlange werk in het vak als all round makelaars kunnen we in bijna elke situatie advies geven op basis van ervaring. Wij zijn zeer ervaren in het aankoopproces. Van Huis Uit Makelaars heeft een pragmatische inslag en komen met slimme oplossingen in alle facetten van het vak. We werken graag met u samen.

  • Uitgebreid en praktisch advies

  • Begeleiding gedurende het gehele aankooptraject

  • Persoonlijk contact met 1 vaste makelaar

  • Sterkte onderhandelingspositie door uitgebreide marktanalyse

Het formulier is succesvol verzonden

Meer informatie of vragen?

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl

Oeps, daar ging iets mis

Helaas is het verzenden van het formulier niet gelukt, wij zijn wel telefonisch bereikbaar

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl