WONING VERHUREN AAN EXPATS IN AMSTERDAM OF AMSTELVEEN?

WONING AANBIEDEN

MIJN HUIS VERHUREN AAN EXPATS IN AMSTERDAM OF AMSTELVEEN

Kiest u voor expat verhuur in Amsterdam of expat verhuur in Amstelveen? Dan verhuurt u uw huis of appartement voor een goede prijs en tegen minimale risico's. Wij hebben als verhuurmakelaar veel knowhow ontwikkeld in de verhuur aan expatriates. Daarbij komt dat we goede relaties met bekende multinationals hebben opgebouwd: Nike, Adidas, EY, Google, Microsoft, IBM en Starbucks.

Voordelen van expat verhuur in Amsterdam of Amstelveen

Verlaat u uw huis voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld omdat u zelf naar het buitenland gaat, dan is het lucratief om uw woning bewoond te houden en er een expat woning van te maken. Enerzijds omdat u dan verzekerd bent van huuropbrengst en anderzijds vanwege het doorlopende toezicht. Eventuele onregelmatigheden worden namelijk onverwijld opgemerkt en in een vroeg stadium alweer verholpen. Dat is al een groot voordeel van expat verhuur in Amsterdam of Amstelveen!

 

Aangezien expatriates voor een vooraf vastgestelde periode huren, blijft u flexibel en kunt u uw expat woning aan het einde van de huurtermijn weer zelf in gebruik nemen, opnieuw verhuren of verkopen.

 

In Amsterdam en Amstelveen wonen gemiddeld tussen de 50.000 en 100.000 expatriates. Expats huren een huis graag gemeubileerd of gestoffeerd, omdat ze een relatief korte periode in Nederland zijn en gemeubileerd huren veel voordelen biedt. Indien u wilt, kunt u uw TV-, internet- en energieaansluitingen gewoon laten doorlopen.

 

Verhuurt u uw expat woning gemeubileerd en gestoffeerd, dan vergroot dat de mogelijkheden. Het wordt dan makkelijker om geschikte expats te vinden die tijdelijk maar toch voor een langere periode willen huren. Uiteraard adviseren wij u graag bij het maken van keuzes voor de inrichting van uw woning. Hieronder alvast enkele tips.

 

Tips bij gemeubileerde verhuur

Snelle en betrouwbare expat verhuur Amsterdam en Amstelveen

Wij zijn in staat om binnen korte tijd een match te maken tussen expats die een woning zoeken in Amsterdam of Amstelveen en verhuurders in deze regio. Gezien ons brede netwerk kunnen wij kandidaat-huurders snel aandragen. De kandidaten zijn hoogopgeleide expats die werken bij gerenommeerde internationale bedrijven. Ze zijn betrouwbaar en gaan op een zorgzame manier met uw woning en meubilair om. Van Huis Uit Makelaars blijft de gehele huurperiode aanspreekpunt voor zowel de expat als de verhuurder. Dat is wel zo praktisch en vertrouwd.

Nieuwe wetgeving: tweejarig huurcontract

Door de veranderde wetgeving is het nu makkelijker om uw woning voor een bepaalde tijd van maximaal twee jaar te verhuren, zonder dat er aanspraak gemaakt kan worden op het huurrecht na de contractperiode.

Ideaal voor investeerders

Door de marktconforme huurprijs en de betrouwbare huurders die wij aandragen, verdient u uw investering vlot terug. En aangezien wij aanspreekpunt blijven voor de verhuurder en desgewenst administratief en technisch beheer uit handen nemen, wordt u geheel ontzorgd.

Waarom Van Huis Uit Makelaars?