DE MARKT VOOR VERHUREN BLIJFT IN AMSTERDAM CONTINU IN BEWEGING

Ook uw woning verhuren in Amsterdam of Amstelveen?

Wilt u uw woning verhuren in Amsterdam of Amstelveen, aan een betrouwbare huurder, voor de hoogst haalbare huurprijs en zonder dat u er veel omkijken naar heeft? Wij hebben jarenlange ervaring als verhuurmakelaar in de regio Amsterdam en Amstelveen en in het bijzonder met de verhuur aan expats. Met Van Huis Uit Makelaars kunt u binnen korte tijd uw huis verhuren in Amsterdam of Amstelveen. Zo blijft leegstand tot een minimum beperkt.

Aan expats uw woning verhuren in Amsterdam of Amstelveen?

Kiest u voor tijdelijke verhuur? Dan kan verhuren aan expats een uitkomst zijn. Expatriates worden voor een bepaalde periode door internationale bedrijven uitgezonden naar Nederland. Van Huis Uit Makelaars zijn experts in het verhuren van gemeubileerde en gestoffeerde woningen aan expats in de regio Amsterdam en Amstelveen. Wij hebben goede relaties opgebouwd met bekende multinationals als Nike, Adidas, Google, Microsoft en IBM.

Lees alles over de voordelen van verhuren aan expats >

Betrouwbare huurder die bij u past

Afhankelijk van uw wensen en het profiel dat u opgeeft, gaan wij op zoek naar een huurder die u kunt vertrouwen. Zo bereiken we de best mogelijke match tussen verhuurder en huurder. U heeft hierin altijd de beslissende stem. Wij controleren zorgvuldig de achtergrond van iedere huurder. U wilt de mensen die uw woning huren in Amsterdam of Amstelveen, uiteraard kunnen vertrouwen. Zo voorkomt u klachten, schade en derving van inkomsten. Gegevens die wij natrekken zijn: antecedenten, huidige werkgever, een inkomens- en creditcheck en de verhuurdersverklaring van de vorige verhuurder.

Tweejarig huurcontract

Door de veranderde wetgeving is het nu makkelijker om een woning voor een bepaalde tijd van maximaal 2 jaar te verhuren, zonder dat aanspraak gemaakt kan worden op het huurrecht na de contractsperiode.

Brede aandacht voor uw woning

Wij verspreiden een professionele presentatie van uw woning op diverse platformen zoals Pararius, Funda, Huurwoningen.nl, Jaap.nl, op onze Facebook-pagina en in ons brede netwerk van gerenommeerde makelaars. Wekelijks versturen wij het actuele aanbod via onze nieuwsbrief gericht aan makelaars en abonnees die op zoek zijn naar een huurwoning. We doen dit ruim voordat uw woning vrijkomt voor verhuur om leegstand zo veel mogelijk te beperken. We zijn flexibel met betrekking tot bezichtigingen. Dit betekent dat we eventueel ook buiten kantoortijden in de avonduren of het weekend beschikbaar zijn. Bezichtigingen plannen we altijd in overleg met de verhuurder.

Uitgebreid advies bij huis verhuren in Amsterdam of Amstelveen

In overleg met u, streven we ernaar uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren en met het hoogst haalbare rendement uw huis te verhuren in Amsterdam of Amstelveen. We begeleiden u in het verhuurbaar maken van uw woning en met het voorbereiden van de woningpresentatie. Ook controleren we of uw woning voldoet aan de wet-en regelgeving, zodat u of de huurder niet voor onverwachte verassingen komen te staan. Daarnaast laten we een gecertificeerde adviseur het wettelijk verplichte energielabel voor uw woning opstellen. En vervolgens adviseren we u over een marktconforme huurprijs.

Waarom Van Huis Uit Makelaars?