ALS HET DRAAIT OM UW WOONRUIMTE, ZITTEN WE NOOIT STIL

Verkoop uw woning met onze verkoopmakelaar Amsterdam of Amstelveen

Wilt u uw woning verkopen in Amsterdam? Of uw huis verkopen in Amstelveen? Dat is een spannende aangelegenheid. Zeker op een snel veranderende huizenmarkt in Amsterdam en Amstelveen. Wij assisteren u graag bij de verkoop van uw woning. In een of meerdere persoonlijke gesprekken zetten we uw wensen op een rijtje. De prijs, de verkoopstrategie, de presentatie en wanneer we uw huis voor verkoop aanbieden.

Nadat u akkoord bent gegaan met het plan van aanpak maken wij een professionele presentatie en plaatsen we deze in de markt. Bij Van Huis Uit Makelaars bent u verzekerd van persoonlijke begeleiding en een vast aanspreekpunt. Dit vergroot de vertrouwensrelatie tussen u en de verkoopmakelaar Amsterdam.

Representatieve woningpresentaties

De Van Huis Uit verkoopmakelaars in Amsterdam denken mee over de presentatie van uw huis of appartement. Zo geven wij tips voor de plaatsing van meubilair, het creëren van betere lichtinval en geven wij advies over het aanbrengen van kleine verkoopbevorderende verbeteringen. Het verkopen van een huis is deels het creëren van een beleving, waarbij het karakter van de woning en de mogelijkheden die uw huis biedt, optimaal gepresenteerd dienen te worden.

De foto's voor de presentatie laten we maken door een professionele fotograaf. Uw huis of appartement komt in beeld bij zo veel mogelijk potentiële kopers door plaatsing op huizensites zoals Funda en op Jaap.nl. In de presentatie komt ook de omgeving aan bod: de voorzieningen, openbaar vervoer, historische elementen, de sfeer en faciliteiten zoals horeca.

Bouwtechnisch advies en energielabel

Wij werken met experts die uw woning opmeten volgens de NEN2580-norm en die u bouwkundig advies kunnen geven. Soms kan een kleine bouwkundige ingreep een positieve invloed hebben op de verkoopbaarheid en de waarde van uw huis. Ook kunnen onze experts een energielabel (EPC) opstellen. Dit heeft u nodig wanneer u uw woning gaat verkopen in Amsterdam of Amstelveen.

Actieve marktbenadering door de verkoopmakelaar in Amsterdam

Heeft u een vraag of wilt u advies? Wij helpen u graag verder. Met antwoorden en informatie over alles wat er komt kijken bij aankoop, verkoop, huur en verhuur, of expats, in Amsterdam en Amstelveen. Een persoonlijke benadering vinden we belangrijk. Maatwerk zit in onze genen. Bel ons of stuur een bericht. We reageren snel en nemen vervolgens graag

  • Van Huis Uit Makelaars is altijd actief op zoek naar kopers voor uw woning, wat wel blijkt uit onze verkoopresultaten.

  • Bezichtigingen vinden plaats wanneer het u het beste uitkomt, ook 's avonds en in het weekend

  • Van Huis Uit Makelaars hanteert scherpe tarieven die na uitvoerig overleg tot stand komen

  • Onze voordelen zijn effectief, actief met een scherp tarief en een zeer breed netwerk