VASTGOED BEHEER

DIRECT CONTACT

VASTGOED BEHEER VAN UW HUURWONING

Gedurende uw tijdelijke verblijf in het buitenland of wanneer u meerdere huizen of appartementen bezit, kan Van Huis Uit Makelaars de administratieve en technische zaken voor uw huurwoning beheren. Van Huis Uit Makelaars neemt u het gehele vastgoed beheer uit handen. Commercieel, financieel en technisch.

 

Wij leggen ons toe op het professioneel beheren van woonruimtes, zowel voor de grote vastgoedbezitter als voor een eigenaar die tijdelijk zijn huis wil verhuren. Wij verzorgen het gehele vastgoed beheer. Accuraat, persoonlijk en vertrouwelijk. Uiteraard allemaal in goed overleg met de eigenaar van de woning.

Technisch beheer

U wilt dat uw panden in goede conditie blijven. Plotselinge problemen moeten snel worden opgelost. Met goed onderhoud voorkomt u langdurige en kostbare problemen aan uw vastgoed. Van Huis Uit Makelaars regelt dit voor u. Van een plotselinge lekkage tot een degelijk onderhoudsplan.

Van Huis Uit Makelaars werkt samen met betrouwbare, deskundige en gecertificeerde partners om uw vastgoed perfect te onderhouden. Voor elk pand en voor elk acuut probleem hebben wij vakmensen die dag en nacht voor u klaarstaan. Met een goed technisch woningbeheer blijven uw panden waardevast. Dat is vastgoed beheer van Van Huis Uit Makelaars!

Wij doen onder meer het volgende:

  • Onderhoudsplanning en bouwkundig advies
  • Verzekeringszaken regelen en afhandelen
  • Behandeling van onderhoudsklachten
  • Inspecties
  • Controleren van uitgevoerde werkzaamheden

 

Financieel

Administratieve zaken kosten altijd veel tijd. Zeker als u er niet helemaal in thuis bent. Als ervaren vastgoedbeheerder regelen wij de administratie rondom het vastgoed voor zowel particuliere als institutionele vastgoedeigenaren. Voor al uw vastgoed in Amsterdam en omstreken kunt u het financieel beheer aan ons uitbesteden.